Labocosmetica Labocosmetica Semper maintence shampoo 500 ml

Labocosmetica
Artikelnummer:
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis! Vanaf €50 gratis verzenden!
€15,99
Incl. btw

SÈMPER is een super geconcentreerde en sterk lubricant/neutrale onderhoudsshampoo. Gekenmerkt door een uitstekende reiniging en de aangename geur, SÈMPER is volkomen veilig op nano-coatings en eerder aangebrachte behandelingen: het kan worden gebruikt zonder de onderliggende beschermingen te verwijderen, zelfs de meest delicate beschermingen, zoals die op basis van carnauba.
Gemakkelijk om te spoelen met behulp van de lans (“Easy To Rinse” -effect). De speciale functies maken het bruikbaar, met uitstekende resultaten, zelfs met een schuimpistool.
SÈMPER, vrij van waxes of glansversterkers, creëert geen strepen en kan ook op glas worden gebruikt. Het schuim is ontworpen om vuil op het oppervlak van de auto op te lossen, op te nemen en te elimineren op een veilige manier. Het hoge schuimvermogen, gecombineerd met een aanzienlijke smering, creëert een schuimend “schuimkussen” waarmee SÈMPER de auto kan wassen zonder het risico de carrosserie te beschadigen.
SÈMPER is veilig te gebruiken:

Gebruiksaanwijzing
SÈMPER is uiterst efficiënt, zelfs bij hoge verdunningen (tot 1:800) kan het worden gebruikt met gemiddeld hard water. Voor harder water wordt het aanbevolen om de concentratie te verhogen of onze SÀTINO shampoo te gebruiken om het drogen te vergemakkelijken en kalkresten te verminderen. Alle referenties van de LABOCOSMETICA-lijn profiteren van de geweldige ervaring die MAFRA heeft opgedaan met de ISO 14001-certificering: de richtlijnen zorgen in feite voor een geleidelijke minimalisatie van de milieu-impact van de producten en het waterverbruik.

500ML

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »