Veilig betalen

IDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiƫle infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem.

Betalen op rekening (vooruitbetalen)

Kiest u voor de optie overschrijven per bank dan onvangt u, nadat u uw bestelling geplaatst heeft, een een bevestiging per mail met daarin als bijlage de factuur. Aan de hand van deze factuur dient u het verschuldigde bedrag aan ons over te maken. Alle benodigde gegevens staan op deze factuur. Als wij de betaling hebben ontvangen gaan wij over tot uitleveren van uw bestelling.

Let op! Het kan dus langer duren voordat u uw bestelling ontvangt, dit omdat er een dag tussen de betaling en het ontvangst van de betaling zit (dit verschilt per bank).


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »