Verzenden & retourneren

Vandaag voor 17.00 besteld is morgen in huis!*

Bij PoetsTotaal streven we ernaar om alle bestellingen die op werkdagen voor 17.00 zijn besteld dezelfde dag nog te versturen. Afhankelijk van onze logistieke partner heeft u uw bestelling een dag later in huis. Bij onze producten staan de actuele levertijden.

* Mits de betaling bij ons binnen is. Wij leveren pas uit nadat er is betaald!


Verzendkosten

Bij een bestelling van €50 of meer betaald u bij PoetsTotaal geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €50 euro wordt in Nederland €6,95 en in België €9,95 in rekening gebracht.

Bij PoetsTotaal is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen. U kunt uw bestelling ophalen bij ons magazijn. Het adres hiervoor is Vennestraat 54R in Lisse. Als u de optie afhalen bij ons magazijn aanvinkt zullen wij altijd eerst contact met u opnemen voordat u de bestelling kunt afhalen.

Ruilen en Retour sturen van uw product

 

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet dan kunt u (voor een deel wel en een deel niet) de bestelling binnen 14 dagen (vastgesteld termijn herroepingrecht) op eigen kosten aan PoetsTotaal retour sturen. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. De kosten die u maakt voor het retourneren van uw bestelling zijn geheel voor uw eigen rekening.

 

PoetsTotaal stelt het zeer op prijs indien U voorafgaande per e-mail ( [email protected] ) ons op de hoogte stelt dat u de bestelling retourneert. Graag onder vermelding van uw naam/bestelnummer. PoetsTotaal zal de mail bevestigen met een retournummer, dit nummer dient u zichtbaar op het pakket te vermelden.

 

Adresgegevens voor retourzendingen:

 

PoetsTotaal

Vennestraat 54R

2161 LE Lisse

 

Na ontvangst van de zending, stuurt PoetsTotaal een ontvangstbevestiging via e-mail. De kosten van uw bestelling zullen binnen 7 dagen retour gestort worden op het door uw opgegeven rekeningnummer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »