Insecten verwijderaar

3 Product(en)
Autoglym Active Insect Remover - 500ml

Autoglym Active Insect Remover - 500ml

Lost insectenresten op, geschikt voor lakwerk, kunstof en glas.

€12,59
Riwax Insect Clean - 500ml

Riwax Insect Clean - 500ml

Voor het moeiteloos verwijderen van insecten op de auto.

€9,45
Great Lion Insectenverwijderaar 1 liter

Great Lion Insectenverwijderaar 1 liter

De Great-Lion Bug Away is de oplossing voor het veilig verwijderen van hardnekkige insecten zelfs wanneer deze al langer op het voertuig zitten

€14,99
1

Zomertijd in Nederland! De zon schijnt en insecten komen overal tevoorschijn. Deze insecten kunnen tijdens het rijden vast komen te zitten aan een auto’s lakwerk en zorgen voor beschadigingen. Goed reinigen is daarom van groot belang.

 

HET GEVAAR VAN INSECTENRESTEN OP DE AUTO 

 

Het zuurhoudende gehalte van insecten zorgt voor etsen in een auto’s lakwerk. Des te langer ze blijven plakken op de lak, des te meer schade ze kunnen aanrichten en hoe moeilijker het wordt om ze te verwijderen. Daarom is het zeer belangrijk om deze insectenresten zorgvuldig te verwijderen.

 

WAAR KAN JE HET BESTE INSECTEN MEE VERWIJDEREN

 

Soms is een auto shampoo voldoende om de resten van insecten te verwijderen. Echter is dit vaker niet zo. In dat geval kan een insecten reiniger de oplossing bieden

Dankzij de ingrediënten, hoge concentratie en het hoge schuim gehalte heeft insecten reiniger een betere hechting en inwerkingstijd op insecten dan andere reinigingsproducten. Het product kan in de zomermaanden gebruikt worden als voorreiniger, maar het advies is om het alleen te gebruiken voor insecten en om een andere voorreiniger te gebruiken voor de andere onderdelen van de auto.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »