Afplak tape

3M 3434 afplaktape is het beste tape voor car detailers en autopoetsers om auto's, rubbers en sponningen mee af te plakken voor het detailen of polijsten van de auto. Door de rubbers, naden en kieren van de auto af te plakken, voorkom je dat polijstmiddel
1 Product(en)
3M Afplak tape  18 x 50 mm

3M Afplak tape 18 x 50 mm

3M 3434 Afplaktape is het beste tape voor Car Detailers en Autopoetsers om auto's, rubbers en sponningen mee af te plakken voor het detailen of polijsten van de auto.

€3,49
1
Afplak tape

3M 3434 afplaktape is het beste tape voor car detailers en autopoetsers om auto's, rubbers en sponningen mee af te plakken voor het detailen of polijsten van de auto. Door de rubbers, naden en kieren van de auto af te plakken, voorkom je dat polijstmiddel terecht komt in de sponningen van de auto of dat de rubbers door het polijstmiddel wit uitslaan. Doordat het 3M 3434 afplaktape een uitstekende hechting heeft op rubber, kunnen raamrubbers makkelijk afgeplakt worden!

 

3M 3434 Scotch Tape is vochtbestendig en waterbestendig afplaktape dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Doordat het 3M 3434 Afplaktape bestand is tegen vocht en water, is het uitstekend geschikt voor zowel watergedragen verf als 2K autolakken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »