Yachtec

10 Product(en)
Yachtec Acid Wash - 1000ml

Yachtec Acid Wash - 1000ml

Yachtec Acid Wash is een sterk geconcentreerde zure reiniger. Yachtec acid wash is de boot shampoo voor het verwijderen van gele/bruine vaaraanslag.

€16,25
Yachtec All Round Cleaner - 1000ml

Yachtec All Round Cleaner - 1000ml

Yachtec All Round Cleaner is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor het verwijderen van olie en vet van polyester, metaal en geschilderde oppervlakken.

€13,70
Yachtec UV-15 Wax - 1000ml

Yachtec UV-15 Wax - 1000ml

Yachtec UV-15 Wax is de boot wax die uw boot beschermt tegen zonlicht en deze yachtec uv-15 wax geeft een diepe glans.

€47,80 €45,95
Yachtec Medium Gloss Renovator - 500ml

Yachtec Medium Gloss Renovator - 500ml

Yachtec Medium Gloss Renovator is een lichte polijst pasta geschikt voor het verwijderen van lichte krasjes en yachtec polijst pasta herstelt de orginele glans.

€19,85
Yachtec Heavy Gloss Renovator - 1000ml

Yachtec Heavy Gloss Renovator - 1000ml

Yachtec Heavy Gloss Renovator is een sterke polijst pasta geschikt voor verkleuring op de gelcoat. Deze yachtec polijst pasta verwijdert oxidatie, diepe krasjes en kalkaanslag.

€47,80
Yachtec Interior Cleaner - 500ml

Yachtec Interior Cleaner - 500ml

Yachtec interior cleaner is het reinigingsproduct voor het reinigen van stoelkussens, vet, nicotine en grof vuil in het interieur van uw boot.

€10,95
Yachtec Splash Shampoo - 1000ml

Yachtec Splash Shampoo - 1000ml

Yachtec Splash Shampoo is de ideale boot shampoo voor het wassen van het exterieur van uw boot. Yachtec boot shampoo geeft een water afstotend effect.

€14,99
Yachtec Interior Dressing - 500ml

Yachtec Interior Dressing - 500ml

Yachtec Interior Dressing is een reiningings/beschermings lotion ontwikkeld voor het interieur van uw boot. Yachtec interior dressing is geschikt voor kunstof en hout.

€13,95 €9,95
Yachtec Reflex Polish - 1000ml

Yachtec Reflex Polish - 1000ml

Yachtec Reflex Polish is een combinatie van cleaner en wax. Yachtec reflex polish geeft een diepe duurzame glans en beschermt uw boot tegen weersinvloeden

€33,60
Yachtec Crystal Glass - 500ml

Yachtec Crystal Glass - 500ml

Yachtec Crystal Glass is de ruitenreiniger voor zowel het interieur als het exterieur van uw boot. Yachtec crystal glass geeft een diepe glans.

€9,95 €8,65
1
Yachtec


Yachtec Internationaal is producent van professionele reinigings- en onderhoudsproducten voor de watersportbranche. De Yachtec producten staan voor duurzame kwaliteit en gebruikersgemak en zijn ontwikkeld door de research afdeling van Cartec BV. Hier werken specialisten metjarenlange kennis en ervaring aan professionele onderhoudsproducten voor auto’s.

 

 

 

 

 

 

Samenwerking PoetsTotaal Yachtec


PoetsTotaal werkt samen met Yachtec en deelt het motto om haar klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige boot poets producten. Deze samenwerking heeft geleid tot een uniek boot poets producten assortiment waar wij trots op zijn bij PoetsTotaal.

 

Yachtec assortiment

 

PoetsTotaal heeft het volledige assortiment yachtec poets producten in het assortiment. Van Yachtec boot shampoo tot Yachtec reflex polish. Uiteraard kunt u ook voor al uw Yachtec schoonmaak accessoires bij PoetsTotaal terecht.

 

Yachtec boot onderhoud advies

 

PoetsTotaal helpt u graag met het vinden in onze webshop naar de juiste reinigings producten voor het onderhoud van uw pleziervaartuig. Heeft u vragen over het onderhoud van uw pleziervaartuig of bent u nieuwsgierig naar de productlijn van Yachtec? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk via de contact button links in uw scherm of mail ons naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »