Cartec WaxGuard

1 Product(en)
Cartec WaxGuard Was & Wax Set

Cartec WaxGuard Was & Wax Set

Waxguard Was & Wax set, met handige opbergtas.

€39,95
1
Cartec WaxGuard


WaxGuard is het proffesionele en kwalitatief high end product van Cartec. Cartec is al meer dan 25 jaar actief in de poetsproducten en poetsmiddelen branch. Sinds 1986 staan zij in de markt met een compleet assortiment met Cartec poetsproducten. WaxGuard is de unieke kwalitatief high end lijn van Cartec en heeft een eigen uniek assortiment.
 

 

Waxguard kwaliteit

 

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto en geeft een zichtbaar diepere en langdurige glans aan de lak. Inmiddels is mede door Cartec Wax Guard, Cartec uitgegroeid tot marktleider in de poetsproducten sector. Mede door deze langdurige ervaring is Cartec Wax Guard ontwikkeld in eigen laboratorium om het scala van Cartec poetsmiddelen uit te breiden

 

Breed assortiment poetsproducten


 

PoetsTotaal vindt het belangrijk u een breed assortiment aan te kunnen bieden om zo voor iedere poetser, van hobbyist tot professionele autopoetser een uitgebreid scala aan poetsproducten te hebben. Dankzij de succesvolle samenwerking met Cartec en het initiatief om dezelfde groeistrategie te hanteren hebben wij ook WaxGuard in ons assortiment opgenomen.

 

PoetsTotaal en WaxGuard

 

Deze succesvolle samenwerking is ontstaan vanuit een kwaliteits oogpunt. De producten die Cartec maakt zijn kwalitatief hoogwaardig en worden zorgvuldig bewaakt. Cartec WaxGuard heeft onderneming een interne kwaliteitscontrole om de lakverzegeling, kwaliteitgarantie en waterdichtheid van de sealing te garanderen. De lakverzegeling wordt aangebracht door ervaren en gecertificeerde specialisten, deze gebruiken uitsluitend de WaxGuard producten. U kunt vanzelfsprekend ook zelf aan de slag met WaxGuard, u krijgt hetzelfde product als bij de specialist!

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »