Valma

8 Product(en)
Valma Glasreiniger - 500ml

Valma Glasreiniger - 500ml

Valma ruitenreiniger glass clean maakt ramen, spiegels en koplampen streeploos schoon en deze glasreiniger geeft een glanzend resultaat.

€6,99 €5,99
Valma Wheelclean - 500ml

Valma Wheelclean - 500ml

Valma Wheelclean velgenreiniger, een krachtige reiniger en ontvetter en is geschikt voor alle soorten velgen en doppen. Valma Wheelclean tast uw banden niet aan.

€8,99
Valma Scratch Remover - 100ml

Valma Scratch Remover - 100ml

Valma Scratch Remover is speciaal bedoelt voor het verhelpen van lokale lakschades. Deze krassen verwijderaar van Valma werkt snel en effectief.

€8,95 €7,25
Valma Velgenborstel

Valma Velgenborstel

Valma Velgenborstel, voor een effectieve reiniging.

€9,99
Valma Jumbo Autospons

Valma Jumbo Autospons

Valma Jumbo Autospons, neemt extra veel water op!

€3,95
Valma Teerverwijderaar - 250ml

Valma Teerverwijderaar - 250ml

Valma Teerverwijderaar verwijdert teer en vetvlekken van uw autolak, kunststof, velgen en ruiten. Deze Valma Teerverwijderaar werkt snel en effectief.

€6,60
Valma Harsverwijderaar - 250ml

Valma Harsverwijderaar - 250ml

Verwijdert moeiteloos hars van lakwerk, kunststof en glas.

€5,75 €5,18
Valma Interieurreiniger - 400ml

Valma Interieurreiniger - 400ml

Valma Interieur Reiniger is een speciale bekleding reiniger voor het reinigen van uw autobekleding, textiel, leer, kunstof en is de ideale interieur reiniger.

€7,79
1
Valma
De producten van Valma zijn al jaren een begrip in Nederland als het gaat om car care producten. Valma is bekend geworden vanwege zijn Wash and Shine auto shampoo maar daar stopt het niet. Door de jaren heen is Valma een assortiment gaan opbouwen waar iedereen mee kan werken en op kan vertrouwen. PoetsTotaal biedt dit volledige assortiment van Valma aan en heeft mede door de ervaringen met de producten van Valma een kennis ontwikkelt die wij graag met u delen.


De producten van Valma zijn gemakkelijk en veilig te bestellen en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wist u dat bij de producten de juiste voorraad en levertijden weergegeven worden.


Bij een bestelling vanaf €50,- betaalt u geen verzendkosten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »