Valma

3 Product(en)
Valma Velgenborstel

Valma Velgenborstel

Valma Velgenborstel, voor een effectieve reiniging.

€9,99
Valma Wheelclean - 500ml

Valma Wheelclean - 500ml

Valma Wheelclean velgenreiniger, een krachtige reiniger en ontvetter en is geschikt voor alle soorten velgen en doppen. Valma Wheelclean tast uw banden niet aan.

€8,99
Valma Jumbo Autospons

Valma Jumbo Autospons

Valma Jumbo Autospons, neemt extra veel water op!

€3,95
1
Valma


Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoge poetsproducten. Sinds 1926 stroomt het Nederlandse bloed door de aderen van Valma. Gestart in Amsterdam als eerste producent van poetsproducten gingen zij de markt op met het merk Valma.  
 

Valma bekendheid

 

Valma is onderdeel van de wereldwijd bekende onderneming Turtle Wax. Samen staan zij in de markt met de beste poetsproducten in het auto-onderhoud segment. Valma ontwikkelde samen met Turtle Wax Commandant, bekend van de groene Cleaner no. 4. Het brede assortiment van Valma kenmerkt zich door tijdloze, hoogwaardige en duurzame producten.Valma is bekend geworden door de Valma Wash & Shine Shampoo. Deze sterke Valma shampoo is een van de meest gebruikte shampoos voor auto-onderhoud in Nederland. Daarnaast is Valma Beauty wax een van de best verkochte producten ooit van Valma.

 

Valma assortiment

 

Het assortiment van Valma gaat verder dan de twee genoemde producten. Valma heeft voor de gehele auto een speciaal assortiment samengesteld waarbij de kwaliteit van het poetsproduct bovenaan staat. Valma kent onder andere glansreinigers, velgenreinigers, chroompoetsen, polijsten, bumperlakken en bandenzwart. Valma geeft de optimale conditie van uw auto weer een nieuwe dimensie.

 

 

PoetsTotaal en Valma

 

PoetsTotaal heeft het gehele Valma assortiment in zijn collectie opgenomen waardoor Valma een van de best verkochte merken is op Poetstotaal.nl. Het productassortiment wordt nauwkeurig samengesteld en bij vernieuwingen direct aangepast. Wij geven graag goed advies aan u als klant en hoe kan dat anders dan goede informatie te geven over onder andere onze Valma producten. Valma en PoetsTotaal zien u dan ook graag terug op PoetsTotaal.nl en hopen dat u ook ervaart hoe uw auto weer als nieuw eruit ziet na het gebruik van de Valma poetsproducten.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »